Categorii
»
Aroma Plant » Ceaiuri » Medicatia pentru plamani
 Medicatia pentru plamani

Medicatia pentru plamani

Tratament Plamani - Mod de preparare:
O lingura de amestec la 250 ml apa. Cand apa clocoteste, se introduc plantele, se va opri din fiert lasandu-se la racit cu vasul acoperit. Se strecoara cand este caldut si se poate consuma. Aceasta procedura se repeta de doua ori pe zi astfel incat ceaiul se va bea proaspat.
 
Mod de intrebuintare:
Se va consuma ceaiul dimineata inainte de micul dejun si seara inaintea cinei cu 30 minute, neindulcit evitandu-se bauturile alcoolice pe durata tratamentului.
 
Tuberculoza pulmonara: boala infectioasa localizata la nivelul plamanului provocata de bacilul Koch. Sunt recomandate plante ce contin acid salicilic.
  • Durata tratamentului este de 5-7 luni, urmandu-se apoi 2 luni de tratament neintrerupt, cu o pauza de doua saptamani continuandu-se apoi cu 4-5 luni tratament fara pauza.
Pala la plamani:
Este o afectiune ce apare in cele mai multe cazuri in urma unei raceli mai vechi netratate.
  • Durata tratamentului este de 4 luni, urmandu-se o luna de tratament neintrerupt, pauza de doua saptamani continuandu-se apoi cu 3 luni tratament fara pauza.
Leziuni, apa:
Indicat ar fi un tratament de 5 luni, o luna cu pauza de 2 saptamani apoi din nou 4 luni de tratament. Pentru copiii care racesc usor, fac mai tot timpul rosu in gat, sensibili la frig,  recomandam cura anuala din ceaiul descris pe durata a doua luni de preferinta primavara su toamna, acesta fiind usor suportat datorita gustului placut, indulcit cu miere de albina, 250 ml preparat dupa indicatiile de mai sus baut in intercalul orar  7-14, celelalte 250 ml baut in intervalul 14-20.
Categorii blog Skip Navigation Links