Categorii
»
Aroma Plant » Ceaiuri » Ceai din Marul Lupului
Ceai din Marul Lupului

Ceai din Marul Lupului

Marul Lupului, chiar daca pare greu de crezut, are efecte in foarte multe afectiuni: ulcer gastro-duodenal, ulcer varicos, pancreatita,  hemoroizi, caderea parului, pelada, slabirea organismului, viermi intestinali, giardia, colita, dispepsie, constipatii, dureri de gat, stari depresive, neliniste, insomnii, acnee, candidoze si herpes bucal, anexite violente, fibrom uterin, ulceratii uterine, chisturi ovariene,  cancere uterine, ciroze, boli ale sistemului nervos, noduli hormonali si ganglionari, infectii externe grave, arsuri, muscaturi de orice fel, rani deschise etc.
 
Dupa cum vedeti Marul Lupului este o planta cu valoare terapeutica deosebita - tratament ulcer. In cazul tumorilor maligne (gradul I-III), important este ca bolnavii sa o foloseasca in faza incipienta. La cancer, Marul Lupului stabilizeaza boala, oprind inmultirea necontrolata a celulelor si ridicand imunitatea organismului.
 
Aceasta planta a fost utilizata inca din Egiptul antic pentru muscaturile de sarpe si mai tarziu a fost folosit in promovarea contractiilor uterine la
nastere. Vom prezenta cateva afectiuni la care foloseste aceasta planta:
  • piele: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri, regenerarea pielii (stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule;
  • circulatie: ulcer varicos;
  • aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
  • aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, prurit vaginal, vulvitr, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, mamare, infectii  mamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
  • aparat genital masculin: cancer de prostata.
Efect terapeutic: diaforetic, febrifug, Ceai din Marul Lupului, antibacterial, antifungal,  depurativ.
 
Mod de intrebuintare:
Produsul se poate prezenta sub forma de: ceai, tinctura sau alifie. Se va utiliza astfel: Infuzia: peste o lingurita de marul lupului
introducem 200 ml apa clocotita, lasandu-se cu vasul acoperit pana ce va deveni caldut, se strecoara cantitatea consumandu-se in cursul zilei.
 
Uz intern:
Colon iritat include si combinatia de plante pentru tumori canceroase consumandu-se in paralel si ceaiul de napraznic.
 
Uz extern:
Peste o lingurita de marul lupului se introduc 250 ml apa clocotita, se lasa vasul acoperit, cand este caldut se strecoara si se va tampona locul afectat cat mai des, peste noapte se vor pune comprese pentru urmatoarele afectiuni: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri de orice fel,  regenerarea pielii, stimularea formarii de noi celule, ulcer varicos. Pentru aparatul genital la femei dupa acelasi mod de intrebuintare, dar se vor face spalaturi  (cu irigatorul) seara la culcare si se vor consuma in paralel combinatiile de plante uz  extern.
 
Tinctura:
Alcoolica (38% alcool secara) se va adauga cate o lingurita in ceai de  galbenele pentru tumori canceroase. Pentru colon iritat cate o lingurita de
tinctura in fiecare ceai din combinatia pentru colon. Pentru: spalaturi vaginale cate o lingurita de tinctura in ceaiul de marul lupului sau de galbenele.
 
A nu se depasi doza, planta contine o substanta otravitoare asemanatoare colicinei alcaloide.
Categorii blog Skip Navigation Links